• چاقو و تخته ای که برای گوشت خام استفاده می کنید باید با آنهایی که برای غذاهای پخته به کار می روند، متفاوت باشد،
• بین دو مرحله دست زدن به مواد غذایی خام و غذاهای پخته شده حتما دست های خود را بشویید،
• به شدت از خوردن گوشت حیوانات بیمار یا حیواناتی که در اثر بیماری مرده اند، خودداری کنید،
• حتی در مناطقی که در آنها ویروس کرونا شیوع یافته است، هم مصرف گوشت مانعی ندارد. البته در صورتی که در مرحله آماده کردن غذا اصول بهداشتی رعایت شده و غذا نیز به خوبی پخته شده باشد.

ادامه مطلب

در طول شیوع ویروس کرونا، در هتل این اصول بهداشتی را رعایت کنید

چگونه در سفر از ویروس کرونا در امان باشیم؟

توصیه هایی مهم در خصوص بهداشت مواد غذایی در طول شیوع ویروس کرونا

گوشت ,پخته ,غذاهای ,غذا ,کرونا ,مواد ,که در ,که برای ,ویروس کرونا ,غذاهای پخته ,پخته شده

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کتابخانه عمومی فرخی یزد آموزش فتوشاپ یک روز جدید تعمیرات آیفون تصویری در تهران 44532305 مطالب مفید خرید مبل از تولیدی خرید کتاب و فایل ها iranautomaticdoor مجمع عاشقان ثامن الائمه _شیراز شیراز گل